Brystoperasjoner

Brystoperasjon og brystforstørrelse

Brystforstørrelse

Ønsker du deg større eller fastere bryster? På Aviva-klinikken er vi opptatt av at du skal oppnå et naturlig resultat som er i samsvar med dine ønsker. Vi gjør vårt ytterste for at du skal føle deg komfortabel både før, under og etter operasjonen. For at du skal føle deg 100 prosent trygg, gir vi deg en garanti på brystforstørrelser, slik at du får ny operasjon og nye innlegg gratis dersom det skulle oppstå komplikasjoner. Les mer om brystforstørrelse her.

 

Brystløft

Ønsker du deg fastere og penere bryster? Et brystløft vil løfte og stramme opp brystene og tilpasse brystvortene slik at fasongen blir fastere uten å redusere den opprinnelige størrelsen. Resultatet blir ganske enkelt et mer ungdommelig, fastere og flottere utseende! Les mer om brystløft her.

 

Brystreduksjon

En brystreduksjon vil lette hverdagen og gi deg penere og fastere bryster. Våre erfarne og dyktige kirurger sørger for at du oppnår et naturlig og flott resultat! Les mer om brystreduksjon her.

 

Brystrekonstruksjon etter kreft

Som en av få klinikker i Norge tilbyr Aviva Helse rekonstruksjon av bryst etter kreft. Vi er en av de mest erfarne klinikkene i Norge innen denne type inngrep. Les mer om brystrekonstruksjon her 

 Se vår komplette prisliste her >>>