Fettsuging

FettsugingVil du bli kvitt dobbelthaken eller fettet på magen?
Fettsuging er den perfekte metode for å forme figuren. Fettet blir borte – for alltid! Ved Aviva-klinikken er vi opptatt av at du skal bli så fornøyd som mulig, og vi vektlegger at resultatet blir jevnt, glatt og i henhold til dine ønsker.

Fettfjerning, fettsuging, liposuction og liposkulptur er samme navn på en operasjon der det uønskete fettvevet suges ut gjennom et slags sugerør. Operasjonen er antagelig den mest populære i den vestlige verden, og er utført mange millioner ganger siden den ble utviklet rundt 1975.

Se video om fettsuging hos Aviva Helse >>>

Fettsuging er ingen slankemetode, selv om den i prinsippet kan benyttes til å fjerne fett. Ønsker man å bli kvitt mange kilo, bør man slanke seg. Fett har imidlertid en tendens til å kunne fordele seg veldig individuelt, slik at noen kan få store ridebukser mens andre f.eks. kan få problemet rundt mage og midje. Generelt lar ikke slikt lokalt fett seg slanke eller trene bort. Genetiske og hormonelle forhold kan være mer avgjørende hos mange enn mengden av mat og mosjon.

Ulike områder av kroppen egner seg i variert grad for fettsuging.

Fettsuging eller liposkulptur ble "oppfunnet" rundt 1975, og inngrepet ble i løpet av 90-årene den mest populære kosmetiske operasjonen i den vestlige verden.


Før operasjonen

Fettsuging steg for steg:

 

Se vår komplette prisliste her >>>