Ansiktsbehandlinger for menn

Ansiktsbehandling - Menn

Ansiktsløft for menn

Vil du se like ung ut som du føler deg? En ansiktsløftning vil gi deg et betydelig yngre og friskere utseende! Vi på Aviva-klinikken vektlegger at resultatet av en ansiktsløftning blir så naturlig som mulig, og gjør vårt beste for å fremheve din naturlige skjønnhet. Les mer om ansiktsløft for menn her.

Halsløft for menn

Halsløft er et inngrep som primært har som mål å forbedre utseendet av halsen. I varierende grad kan det være løs hud, strenger eller for mye fett som er problemet. Halsløftet fokuserer mer på halsen enn det tradisjonelle ansiktsløftet. Les mer om halsløft for menn her.

Panneløft for menn

Ønsker du deg et mer åpent og friskt utseende? Et panneløft glatter ut rynker og hever øyenbrynene - og få deg til å se yngre og mer opplagt ut. Resultatet er langvarig, og de fleste pasientene sier de både ser og føler seg mange år yngre. Våre erfarne kirurger vektlegger at du skal oppnå et naturlig resultat som får ansiktet ditt til å stråle! Les mer om panneløft for menn her.

Operasjon av utstående ører for menn

En operasjon av utstående ører er et enkel og forholdsvis ukomplisert inngrep med meget gode og varige resultater. Aviva-klinikkens kirurger og personell sørger for at du eller barnet ditt føler seg fullstendig trygg og komfortabel både før, under og etter operasjonen. Les mer om operasjon av utstående ører for menn her.

Øyelokksoperasjon for menn

Ønsker du deg vakre øyne uten poser eller tunge øyelokk? En øyelokksoperasjon blir tilpasset nettopp din situasjon, og gir deg et åpent og naturlig blikk. Dette inngrepet har kort tilhelningstid og gir kun små, diskré arr. Resultatet blir derimot varig, og får deg til å se yngre og mer opplagt ut! Les mer om øyelokksoperasjon for menn her.