Fettsuging for menn

Fettsuging for menn

Ønsker du å kvitte deg med "brystene", "bilringene" eller kanskje dobbelthaken? Fettsuging er den perfekte metode for å forme figuren. Fettet blir borte - for alltid! Ved Aviva-klinikken er vi opptatt av at du skal bli så fornøyd som mulig, og vi vektlegger at resultatet blir jevnt, glatt og i henhold til dine ønsker. 

Fettfjerning, fettsuging, liposuction og liposkulptur er samme navn på en operasjon der det uønskete fettvevet suges ut gjennom et slags sugerør. Operasjonen er antagelig den mest populære i den vestlige verden, og er utført mange millioner ganger siden den ble utviklet rundt 1975.

Fettsuging er ingen slankemetode, selv om den i prinsippet kan benyttes til å fjerne fett. Ønsker man å bli kvitt mange kilo, bør man slanke seg. Fett har imidlertid en tendens til å kunne fordele seg veldig individuelt, slik at noen menn kan utvikle sjenerende bryster mens andre f.eks. kan få problem med "bilringer". Generelt lar ikke slikt lokalt fett seg slanke eller trene bort. Genetiske og hormonelle forhold kan være mer avgjørende hos mange enn mengden av mat og mosjon.

Fettsuging eller liposkulptur ble "oppfunnet" rundt 1975, og inngrepet ble i løpet av 90-årene den mest populære kosmetiske operasjonen i den vestlige verden.

Fettsuging er ingen slankemetode, og følgelig heller ingen egnet metode dersom man ønsker å bli kvitt mange kilo. Fettansamlinger på enkelte områder på kroppen kan imidlertid være vanskelige/umulige å slanke bort. Genetiske og hormonelle forhold kan være mer avgjørende hos mange enn mengden av mat og mosjon. Eksempler på slike områder er mage, hofter/flanker ("love-handles"), dobbelthake og bryster hos menn.

Ulike områder av kroppen egner seg i variert grad for fettsuging.
Klikk her for informasjon om de vanligste områdene vi behandler for menn.

Priser fettsuging

Fettsuging mage Fra NOK 16.000,-
Fettsuging lår Fra NOK 16.000
Fettsuging hake NOK 10.000,-
Fettsuging flanker/hofter Fra NOK 18.000

Fettsuging for menn steg for steg:

 

 

Se vår komplette prisliste her >>>