Om oss

Aviva Helse AS ligger på Vindern i Oslo og ble startet opp i mars 2008. I juni 2009 ble vi godkjent som privatsykehus av Helse- og omsorgsdepartementet.

Vi er en av Norges ledende spesialistklinikker innenfor fagområdene plastikkirurgi og generell kirurgi. Våre medarbeidere er nøye utvalgt med bakgrunn i sin kompetanse og sans for kvalitet.

Som pasient/kunde eller henvisende instans kan du være trygg på klinikkens kvalitet og servicemessige standard. Vårt medisinske team med overlege og spesialist i generell og plastisk kirurgi Dr Halfdan Vier Simensen i spissen, har til sammen utført mer enn 20 000 operasjoner og er dermed blant de mest erfarne innen sine fagfelt her i Norge. Med egen anestesilege utføres mange inngrep i narkose.

Våre lokaler på rundt 950 m² er fordelt over to etasjer; med to moderne operasjonsstuer i første etasje sammen med resepsjon, legekontor og rom overnatting kan vi by på både komfort og kort ventetid . Med flere innganger kan du også være trygg på å komme og gå diskret og uforstyrret.

Våre lokaler er nyoppussede og alt av utstyr er nytt. I underetasjen med inngang fra bakkeplan ligger vår hud og velvære avdeling. Her tilbyr vi alt fra kosmetisk sykepleie med micro needeling, peelinger, madonnabehandling og injeksjoner, til negler, vipper, føtter massasje og trening. Vi har en holistisk filosofi og opptatt av din velvære fra topp til tå.

Hos oss kan du være trygg på å få gode råd og at vi sammen med pasienten/ kunden finner frem til et skreddersydd opplegg for å nå dine mål om økt velvære.

Aviva Helse ble ISO-sertifisert i 2008 for vårt kvalitetssikringssystem. For å kvalitetssikre vår virksomhet kontakter vi også alle våre pasienter dagen etter operasjonen. I tillegg oppfordrer vi alle operasjonspasienter å svare på noen enkle spørsmål 3-4 uker etter oppholdet på Aviva.

Vi i Aviva helse legger stor vekt på kvalitet, nærhet til pasient og kort ventetid. Vi tilbyr behandlinger både på dag- og kveldstid. Med vår sykehusbevilgning utføres også inngrep som krever innleggelse med overnatting.

Velkommen til Aviva Helse!