Hvorfor velge Aviva Helse?

Våre erfarne spesialister

Fettsuging 4Kirurgene ved Aviva Helse har utført mer enn 20 000 operasjoner og er dermed blant de mest erfarne innen sine fagfelt her i Norge. Samtlige av våre spesialister har vært overleger på en eller flere av landets største sykehus. For mer info, klikk her.

Den beste kvalitet

ISO Sertifikat

Aviva Helse er ISO-sertifisert. ISO er verdens mest anerkjente kvalitetsstandard og helhetlige kvalitetssikringssystem. En slik sertifisering dokumenterer at vi oppfyller lovkrav, eksterne krav og krav vi stiller til oss selv. Våre pasienter forventer tjenester av ypperste kvalitet og med ISO sertifikatet kan vi dokumentere at vi leverer nettopp det.

Fleksibilitet og kort ventetid

I tillegg til kvalitet legger Aviva stor vekt på fleksibilitet, nærhet til pasient og kort ventetid. Vi tilbyr behandlinger både på dag- og kveldstid, samt overnatting der dette er medisinsk påkrevet.

Garantier

kirurgi_norgesgaranti_title

Vi tilbyr landets beste garantiprogram ved brystforstørrelse . Les mer.
Også ved fettfjerning gis garanti på behandlingen. Dersom det skulle ha blitt fjernet for lite, eller det skulle oppstå ujevnheter, vil du innenfor et år ha tilbud om kostnadsfri justering.