Scott Scherer er laserspesialist utdannet i USA. Han har i 15 år arbeidet med forskjellige typer av laser og hudoppstrammende  metoder og har mer enn 50.000 timer med praktisk erfaring.

Han er medlem av 17 «Societies»,»Boards» og «Associations» ,har utgitt en rekke publikasjoner og er den eneste aktør i Norge autorisert som «Medical Laser Safety Officer». Han hører hjemme i eliteklassen innen sitt felt i  Europa.

Scott Scherer  er en ettertraktet foredragsholder ved internasjonale møter om behandlinger både av hudlidelser og  kosmetiske prosedyrer  og han har holdt en rekke kurs .

Hos oss på Aviva arbeider Scott Scherer under ansvarlig lege Dr. Halfdan Vier Simensen.

Mange legger sin hud i hendene på mer eller mindre ufaglærte aktører innen denne bransjen.De færreste vet at det i Norge knapt finnes offentlige  krav til kompetanse for å begynne med slike behandlinger. Laser,ultralyd og radiofrekvens er potente verktøy og den teknologiske utviklingen er stor. Å være ajour og vite hva vi driver med er en grunnverdi ved Aviva Helse!

I Desember 2010 startet Aviva Helse med Medisinsk Hudpleie og Estetisk dermatologi. Kosmetisk hudstramming, behandling av sprengte blodkar, kuperose, brune flekker , korreksjon/bedring av arr, acnearr , fjerning av tatoveringer, trygg vurdering av og fjerning av føflekker ,hårfjerning ,peeling  m.m. er noen av  våre tilbud. Oppfølgende behandling med medisinske produkter er en del av helheten.

Ulthera er en nyere teknologi som erstattet den gamle Thermage.  Thermage  fikk aldri godkjenning av det amerikanske FDA. I praksis betyr dette at produsenten ikke greide å levere tilfredsstillende dokumentasjon for at behandlingen resulterte i det den lovet.        Ulthera er en annen type teknologi som fikk slik godkjenning for den dokumenterte strammingen av hud i ansiktet og halsen.  Aviva  har erfaring fra mer enn 350 utførte behandlinger ved  og er uten sammenligning den klinikk med mest erfaring med Ulthera  i Norge.
Vi har spesialutdannede hudterapeuter som samarbeider tett med våre plastikkirurger og vår ansvarlige laser-lege. Den nærhet og spesialutdanning skiller vår hudavdeling fra en tradisjonell hudpleiesalong. Vi holder oss stadig oppdaterte på det seneste innen medisinsk hudpleie.

Våre avanserte behandlinger kan deles inn i tre ulike kategorier:

  • Hudforyngende peeling
  • Kremprogram
  • Avansert hudpleie inkl.laserbehandlinge

Vi utfører også hudanalyser og utformer kremprogram ved kirurgiske inngrep for å få et helhetlig og bedre resultat.

Uansett om det gjelder pigmentflekker, rynker, arr, solskader eller acne/kviser har vi på Aviva Helse kunnskapen, erfaringen og de tekniske verktøy for å kunne hjelpe deg.

Kontakt oss i dag!