Om oss i Aviva Helse

Om ossAviva Helse AS ligger på Vindern i Oslo og ble startet opp i mars 2008. I juni 2009 ble vi godkjent som privatsykehus av Helse- og omsorgsdepartementet.

Vi er en av Norges ledende spesialistklinikker innenfor fagområdene plastisk kirurgi, generell kirurgi og øre-nese-hals.

Om ossSom pasient eller henvisende instans kan du være trygg på klinikkens kvalitet og servicemessige standard. Vårt medisinske team har til sammen utført mer enn 20 000 operasjoner og er dermed blant de mest erfarne innen sine fagfelt her i Norge. Med egen anestesilege utføres mange inngrep i narkose.

 

OperasjonssalVåre lokaler på rundt 1200 m² er fordelt over to etasjer; Tre moderne, komplette operasjonsstuer i underetasjen og resepsjon, legekontor samt rom for overnatting i første etasjen. Våre lokaler er nyoppussede og alt av utstyr er nytt.

Aviva Helse ble ISO-sertifisert i 2008 for vårt kvalitetssikringssystem. For å kvalitetssikre vår virksomhet kontakter vi også alle våre pasienter dagen etter operasjonen. I tillegg oppfordrer vi alle operasjonspasienter å svare på noen enkle spørsmål 3-4 uker etter oppholdet på Aviva.

Vi i Aviva helse legger stor vekt på kvalitet, nærhet til pasient og kort ventetid. Vi tilbyr behandlinger både på dag- og kveldstid. Siden vi har sykehusbevilgning utføres også inngrep som krever innleggelse med overnatting.

Velkommen til Aviva Helse !