Veibeskrivelse

Inngangsparti Aviva HelseDu finner oss i Hjalmar Brantingsvei 8, som er v/Ring 3 - ingen direkte avkjøring. Inngang fra Ulvenveien.

Firmanavnet er profilert på bygget vårt mot Ring 3 og det er godt merket med flere Aviva-skilt i området. Selv om vi er godt synlige inntil Ring 3 er det litt vanskelig å finne frem.

Vær oppmerksom på at det er flere nye veier og rundkjøringer i området, og Google Maps/Gule Sider kan derfor ikke være helt oppdatert.

Ankommer du med bil, buss eller T-bane? Se veibeskrivelser nedenfor.

 

T-bane

Linje 5 til Økern stasjon. Det er ca 500 m å gå til Aviva. Når du står nede på perrongen løfter du blikket og finner en bygning med navnet Swisslog. På baksiden av dette bygget går det en gangvei under en jernbanebro. Følg skilt merket Ulvenveien - opp en liten bakke, ta så til høyre. I enden av veien på din venstre side finner du et rødt mursteinshus, hvor Aviva Helse holder til.

Buss

23 Lysaker/Simensbråten
24 Fornebu/Brynseng

Fra Gardermoen i nord

Følg E6 mot Oslo. Ved Alna er det fildeling, ta høyre fil mot Ring 3. Deretter første avkjøring til høyre (Ulven/Alnabru). I rundkjøringen, ta opp til venstre, sving til høyre i neste kryss og du er i Ulvenveien. I neste rundkjøring skal du ta til venstre, i neste rundkjøring igjen til høyre. I slutten av veien kommer du til et T-kryss. Du tar da til venstre og kjører helt i enden av veien. På din venstre side finner du et rødt mursteinshus hvor du finner Aviva Helse.

Fra Sentrum

Følg skilting mot Trondheim/Gardermoen. Etter tuneller, tas andre avkjøring til høyre (Sinsen/Ring3). Ta deretter første avkjøring til høyre (Ulven/Alnabru), og første avkjøring til høyre igjen. Sving til høyre og du er i Ulvenveien. I første rundkjøring skal du ta til venstre, neste rundkjøring til høyre. I slutten av veien kommer du til et T-kryss. Du tar da til venstre og kjører helt i enden av veien. På din venstre side finner du et rødt mursteinshus hvor du finner Aviva Helse.

Fra Oslo Vest eller Bærum

Som "Fra sentrum", eller følg Ring 3. Kjør under Sinsenkrysset - rett frem. Det er byggearbeid i hele Økern-området. Ta avkjøringen merket Økern/Stovner og 163 ØstreAkervei. Du kommer nå inn i en rundkjøring som du skal ta til venstre. I slutten av veien kommer du til et T-kryss. Du tar da til venstre og kjører helt i enden av veien. På din venstre side finner du et rødt mursteinshus hvor du finner Aviva Helse.

Fra Ski/Follo i syd

Følg E6 mot Oslo. Etter tunell passeres Tusenfryd. Ta av mot Trondheim/Gardermoen.
I Ryen-krysset: følg Ring 3. Hold høyre fil og ta av mot Ulven/Alnabru. Ta deretter første avkjøring til høyre (Ulven/Alnabru). Sving til høyre og du er i Ulvenveien. Du kommer nå inn i en rundkjøring der du skal du ta til venstre, neste rundkjøring til høyre. I slutten av veien kommer du til et T-kryss. Du tar da til venstre og kjører helt i enden av veien. På din venstre side finner du et rødt mursteinshus hvor du finner Aviva Helse.

Parkering

Parkeringsplasser er merket Aviva sykehus. Husk parkeringsbevis som du får inne i resepsjonen