Chat with us, powered by LiveChat

 

Hvem er Aviva Helse og hvordan kan vi hjelpe deg med å oppnå en økt livskvalitet?

Se videoen og få en innblikk i hva du kan forvente deg når du kontakter Aviva!
Aviva er en spesialist klinikk for plastisk kirurgi, kosmetiske inngrep, laser og skjønnhetsbehandlinger. Spesialistene ved Aviva har utført over 20 000 operasjoner og flere har vært overleger ved store norske sykehus. Spesialistene er blant de mest erfarne innen sine fagfelt.

Halfdan Vier Simensen, Overlege spesialist i generell og plastisk kirurgi:

Det som driver meg i mitt arbeid er et ønske om økt livskvalitet for pasientene. God kommunikasjon med pasientene er viktig, for å sikre at pasienten oppnår ønsket resultat og i tilfeller der vi mener at et inngrep ikke er nødvendig kan vi også rådgi mot det.

Beate, pasient:

Jeg valgte opprinnelig Aviva fordi de har mye erfaring og er spesialister innenfor sine fagområder. I tillegg oppdaget jeg da jeg kom hit at de e veldig imøtekommende og varme i sin mottakelse av meg som pasient. Dette gjorde at jeg følte meg veldig godt ivaretatt og trygg.

Aviva har et av markedets beste garantiprogram. Ønsker du mer informasjon og råd om hva vi kan gjøre for deg?
Ta kontakt for å avtale en konsultasjon hos oss.

Tlf: +47 22 72 42 00

E-post: post@www.avivahelse.no

Aviva – for økt livskvalitet.