Chat with us, powered by LiveChat

Dr. Halfdan Vier Simensen

Gründer av Aviva Helse AS og ansvarlig plastikk- og generellkirurg.

staff_halfdanDr. Halfdan Vier Simensen, f. 13.10.1952 i Oslo, ble godkjent spesialist i generell kirurgi 1992 og i plastisk kirurgi 1996. Han har 15 års erfaring innenfor offentlige sykehus og har arbeidet ved Radiumhospitalet, Bærum sykehus, Haukland Universitetsykehus, Rikshospitalet og Ullevål Universitetssykehus.  

I 1998 gikk han over i privat virksomhet og var med å etablerte klinikken som etter hvert utviklet seg til Axess Spesialistklinikk. Axess ble kjøpt opp av Aleris Helse, hvor dr. Simensen var konsernansvarlig for plastikkirurgien. Han har bred og lang erfaring innen plastisk og kosmetisk kirurgi. I mars 2008 etablerte han Aviva Helse og i juni 2009 ble Aviva godkjent som sykehus.

Medlemskap:

Den Norske Legeforening, Forening for plastisk kirurgi og Forening for kosmetisk kirurgi

Spørsmål og svar:
Dr. Halfdan Vier Simensen besvarer dine og andres spørsmål på Tjenestetorget.no, klikk her

Dr. Simensen i mediene:
Seher.no: Her opereres miss Sweden i Norge
Dagens medisin: Opererer kjønnslepper – benekter ‘designmus-avdeling’
VG: Kjøper nytt kjønnsorgan

Publiserte artikler:
Skjønnhet og Helse: Øyelokksplastikker

 


Dr. Haris Mesic

Ekspert på brystrekonstruksjon, kosmetisk nesekirurgi og mikrokirurgi.

 

staff_hariDr. Haris Mesic er utdannet lege fra Universitet i Sarajevo år 1988. Han har spesialistutdannelse i plastikkirurgi fra Bosnia, England og Østerrike.  Han har arbeidet med plastikkirurgi siden 1992, og er spesialist i plastikkirurgi fra 1998.

Dr Mesic har subspesialisering innen rekonstruktiv mikrokirurgi, særlig ved brystrekonstruksjon etter kreft og ekstremitetsrekonstruksjon etter skader. Han har etablert DIEP-lapp metoden for brystrekonstruksjon i Norge i mai 2000, og innførte bruk av vev fra baken i brystrekonstruksjon (såkalte GAP-lapper) i januar 2007. Han har startet med transplantasjon av lymfekjertler og kobling av lymfo-venøse kar hos kvinner plaget av lymfødem som følge av brystablatio og fjerning av aksillare lymfekjertler.

Han er tidligere overlege, og seksjonsleder for rekonstruktiv brystkirurgi fra Ullevål Universitetssykehus. Dr. Haris Mesic arbeider i dag som overlege og enhetsleder for Mikrokirurgisk enhet ved Oslo Universitetssykehus- Rikshospitalet.

Han driver aktivt med forskning og tar en doktorgrad i mikrosirkulasjon i frie lapper for brystrekonstruksjon.


Laserspesialist Scott Scherer

Spesialist på kosmetisk hudbehandling, laser, ipl, plasma og Ulthera-behandlinger.

Scott-Scherer-uten tekst 2

Scott Scherer er en av de ledende instruktører for Alma Laser i  Europa. Han har arbeidet med kosmetisk hudproblematikk i 17 år  og regnes som en ledende kapasitet innen alle former for behandlinger med laser, ulthera, plasma, rf og ipl.  Han trener og følger opp leger, sykehus og klinikker og hans enorme erfaring har medført utvikling av stadig nye metoder innen grenseområdene for det man trodde var mulig. Han har  produsert flere publikasjoner  og hjulpet Alma Laser med utvikling av utstyr og retningslinjer for behandling. Han  har amerikansk kvalifikasjon som » Medical Laser Safety Officer » og har utdannelse  innen dermatoscopi .

Scott Scherer er medlem av 17 sammenslutninger, styrer og foreninger relatert til hud. Han er innvalgt i prestisjefylte foreninger som  Society for Investigative Dermatology, International Academy of Cosmetic Dermatology,  American Academy of Aesthetic Medicine og International Society of Dermatology.

Scott Scherer har publisert flere publikasjoner. Han tilhører elitenivået i Europa innenfor sitt felt og er en ettertraktet foredragsholder ved medisinske konferanser og møter. Han har holdt en rekke forelesninger og workshops i Europa, Asia og USA. Scott er eneste Ulthera «Premier Provider» i Norge og har uten sammenlikning størst erfaring med denne metoden med sine ca. 320 behandlinger .

Totalt har han 50.000 dokumenterbare timer innen behandlinger med laser, plasma, Ulthera og ipl. Han benytter ikke lenger CO2- laser til fordel for bl.a. Plasma der han har utført over 600 behandlinger .

I Norge finnes knapt formelle krav til utdannelse  innen bruk av laser og det er en broket forsamling av aktører i dette markedet, til dels med minimal kompetanse og med en lege uten faglig kompetanse som ansvarlig.  Som ansvarlig lege for virksomheten ved Aviva Helse  Norge står Halfdan Vier Simensen som er generell kirurg og plastisk kirurg. Klinikken  har sykehusstatus og er tilsluttet Norsk Pasientskadeerstatning  samt privat forsikring. Laservirksomheten ved Aviva Helse er etter retningslinjene fra og godkjent av Statens strålevern og Statens Helsetilsyn.

Behandlinger med laser og Ulthera kan være smertefull og behandlinger i enklere klinikker uten fagpersonale og adekvat utstyr   skjer ofte uten  bedøvelsesmulighet, noe som foruten å kunne karakteriseres som tortur også begrenser behandlingsmulighetene og resultatene.

All smertefull behandling ved Aviva Helse utføres med sedasjon, en lett narkoseform som  alltid  utføres av kompetent anestesipersonale. Dette gir en helt annen mulighet til å gjøre det som bør gjøres inklusive md kombinasjon av  Ulthera ,plasma og lasere under samme behandling for et optimalt resultat.  Aviva har alle maskiner av denne kategori som er aktuelle innenfor dagens mest moderne teknologi.

Vi opplever dessverre pasienter som søker på nett og finner «sannhetsinformasjon» .Også Aviva har opplevd nettsjikane  som søker å sverte oss som en ledende aktør .

Scott Scherer har i uttalt  grad blitt utsatt for forfølgelse fra en identifisert person som har fremsatt svært grove løgner om både Aviva Helse, Halfdan V. Simensen, Avivas styreleder og  Scotts privatliv og profesjon .
Personen som sverter Scott Scherer  er  en konkurrerende lege som  bevislig har produsert falske  innlegg i div. nettfora under pseudonymer  over flere år. Den ansvarlige bak disse provokasjonene er identifisert og vedkommende er tildelt advarsel fra Helsetilsynet. Det trengs ikke mer enn en person med åpenbare sykelige trekk til å produsere store mengder løgnaktiv informasjon om enhver virksomhet eller person på Internett med ønske om å skade. De sopm måtte komme over slik informasjon oppfordres til å vurdere seriøsiteten og opphavet. Det henvises til artikken under PRESSE for de som er interessert i å lese mer om denne saken.

Med vennlig hilsen

Halfdan V. Simensen
Lege Spes. i generell og plastisk kirurgi
Aviva Helse AS


Tracey Simpson

 Gründer og daglig leder av selskapet Natural Enhancement Ltd i London.

 

staff_tracey

Tracey Simpson er gründer og daglig leder av Natural Enhancement Ltd i London, et selskap som spesialiserer seg innen permanent makeup. Tracey driver salong i London og utdanner terapeuter innen faget. Så langt har over 1000 terapeuter fått sin utdanning hos Natural Enhancement.

Tracey har over 30 års erfaring fra skjønnhetsindustrien og ansees for å være en pionéer innen feltet permanent makeup. Hun har utført over 20.000 behandlinger selv og hennes kompetanse spenner fra medisinsk tatovering, til arr-kamuflasje og permanent makeup. Tracey arbeider ved Aviva Helse én gang i måneden.

Timebestilling kan avtales med Aviva Helses sekretær på 22 72 42 00 eller pr.mail post@www.avivahelse.no.

 


 

Jennifer Bengston

Kiropraktor

Jennifer er utdannet kiropraktor, DC og BSc ved University of Western States i USA. Hun har praktisert som kiropraktor i over 16 år i Beverly Hills, California, i Knightsbridge, London og siden 2012 i Oslo. Hun har autorisasjon fra Helse og Omsorgsdepartementet som Kiropraktor.

Jennifer er opptatt av å forebygge rygg-, nakke- og leddproblemer og var medforfatter av boken «Pilates + Yoga», Carlton Books 2003. Hun har en spesiell interesse for pasienter som trenger oppfølging og støtte i prosessen med å bedre sin fysiske form og helsesituasjon.Bilde1

Hun er medlem av Norsk Kiropraktorforening, British Chiropractic Association, American Chiropractic Association, European Chiropractors´ Union og Federation Internationale de chiropratique du Sport.