Chat with us, powered by LiveChat

PHos Aviva Helse bruker vi Eurosilicone.

Eurosilicone eies i dag av GC Aesthetics som er verdens tredje største produsent av silikonproteser.

GC Aethetics har over 60 års erfaring med å utvikle og produsere proteser og deres produkter selges i 90 land. Med nær 600 ulike proteser/implantater er det svært gode muligheter for å finne en optimal protese for deg og din kropp.

Vurderer du brystforstørrelse?

Bestill time hos Aviva Helse på 22 72 42 00 eller via kontktskjema her på nettsiden.

Aviva Helse har brukt protesene fra Eurosilicone i snart 5 år og er svært tilfreds med resultatene og tilbakemeldingene fra våre pasienter.

Protesene til Eurosilicone har gjentatte ganger i internasjonale studier  vist seg å gi svært lave forekomster av kapselkontrakturer og rupturer. De gode resultatene vet vi er grunnen til at Eurosilicone kan stille livstids garanti på sine implantater, mot både hard kapseldannelse og ruptur. (Baker 2 og Baker3)

Hvert brystimplantat fra Eurosilicone er laget med medisinsk silikon fra NuSil Technologies, som er en ISO 9001- sertifisert og FDA-godkjent leverandør. Eurosilicones brystimplantater er CE-merket og oppfyller European Medical Device Directive (93/42/EEC) og de internasjonale kvalitetsstandardene ISO 14607 og ISO 13485. Eurosilicone produserer sine implantater i Apt i Frankrike.

En Eurosilicone-protese består av et skall med 11 lag utenpå silikonkjernen som hindrer lekkasje av innholdet og rift i protesen. Med Eurosilicone-proteser trenger du som pasient med andre ord ikke engste deg for silikonlekkasje. Det ytterste protesekallet har ulike tekstureringer (poredybde, poretetthet og porestørrelse) avhengig av om det dreier seg om et anatomisk eller rundt implantat for optimal interaksjon med brystvevet. I kolleksjonen til Eurosilicone finner du alle varianter av silikonimplantater, runde og anatomiske, lav – høy profil, med forskjellige tekstureringer og forskjellige grader av cohesivitet. Din kirurg hjelper deg å finne nøyaktig det implantat som vil passe best for deg.

Ønsker du å vite mer kan du besøke hjemmesiden til Eurosilicone.

GCA VIP Club

Med brystimplantater fra Eurosilicone blir du automatisk medlem av GCA VIP Club. Klubben gir deg tilgang til eksklusive rabatter og spesielle behandlingstilbud innenfor helse-, mote- og skjønnhetsvaremerker i toppklasse, pluss spesielle tidsbegrensede tilbud og skjønnhetsbehandlinger, enten gratis eller med store rabatter.
Du kan feire din nye figur med nytt undertøy fra det britiske designermerket Scandfit. Disse vakre BH-ene, som er utformet spesielt for kvinner som har forstørret brystene, byr på luksuriøse tekstiler samt en elegant stil, samtidig som smart design gir den formen og den støtten som du trenger. Som medlem i GCA VIP Club får du 50 % rabatt på utsalgsprisen!

Vurderer du brystforstørrelse? Bestill time til konsultasjon hos Aviva på tlf. 22 72 42 00.

Her kan du lese mer om brystforstørrelse.