Chat with us, powered by LiveChat

I henhold til Helsepersonalloven er det i Norge ikke anledning til å bruke egne bilder av før/etter-resultater av operasjoner vi utfører.

Det finnes imidlertid et tusentalls klinikker andre steder i verden som ikke er underlagt slik lovgivning. Vær generelt oppmerksom på at det ikke er noen klinikk som vil legge ut bilder av sine mindre vellykkede resultater og mange er flinke til å ville presentere seg som de beste. Noen resultater kan være pyntet på med photoshop eller er tatt med forskjellige lyssetting. Et godt råd er å alltid være litt kritisk. Bilder kan imidlertid uansett gi et godt inntrykk.

De oppføre nettsidene er uten tilknytning til Aviva Helse. Aviva Helse utfører tilsvarende inngrep.

http://www1.plasticsurgery.org    Nettsiden representerer en av de store amerikanske plastikkirurgiske foreningene med før- og etterbilder innen alle kategorier av kosmetisk kirurgi. Dette er ikke nettsider fra klinikker med selvgode «ledende» Norges- eller verdensmestere, men viser et godt tverrsnitt av hva man kan forvente å oppnå ved inngrep utført av en mengde forskjellige medlemmer av foreningen.

Velg i menylinjen øverst MORE lengst til høyre.

Her  finner du valgmuligheter der særlig COSMETIC, BEFORE AND AFTER PICTURES      og   NEWS er  av interesse.

https://www.realself.com    Siden representerer ikke en klinikk , men er forfattet av en mengde brukere og leger med egne kommentarer og tusenvis av  bilder som gir gode inntrykk . Spesielt synes jeg sidene om brystproteser er gode. Du finner informasjon også om brystreduksjon, bukplastikk , facelift  m.m.

http://www.cosmeticsurg.net/procedures/brazilian-butt-lift    Siden gir gen. informasjon, men  angitte link til «brazilian butt-lift» er  informativ.  Denne kirurgen tar imidlertid ca. 15.000 dollar for disse operasjonene …..

https://www.drmatthewwhite.com          En rel. vanlig generell side,  informativ  og grei

https://www.francisnyplasticsurgery.com      En rel. vanlig generell side, men oversiktlig og ryddig med bra bilder. Under brystforstørrelse  Case 1054 er dette ikke resultat av ren proteseoperasjon, men  resultat av brystløft + protese.

http://drwestley.com   Behandlinger av hud med laser, peeling, Ulthera, botox, fillers

https://mpsmn.com/gallery/transgender-f-m-mastectomy-top-surgery    Siden gir god informasjon og bilder om «transgender» kvinne- til -mann  kirurgi.