Chat with us, powered by LiveChat

Mentor setter vi alltid pasientsikkerhet først. Mentors ambisjon er å tilby brystimplantater av topp kvalitet, og våre implantater har vært førstevalget til millioner av kvinner over hele verden i 30 år. MENTOR® brystimplantater er offisielt godkjent i over 100 land på verdensbasis, og alle MENTOR® implantater har livstidsgaranti.

Et brystimplantat er en pose (implantatskall) laget av silikonelastomer fylt med silikon gel eller saltløsning som implanteres kirurgisk under brystvevet eller under brystmuskelen. MENTOR® MemoryGelTM brystimplantater er fylt med Mentors patenterte kohesive gel, som har en fast form samtidig som den ligner den naturlige elastisiteten i brystvevet.

Den unike kohesive gelen i MENTOR® MemoryGelTM brystimplantater gir en myk og naturlig følelse som foretrekkes av millioner av kvinner verden over. Brystimplantater fås med enten glatt eller teksturert overflate. Blant kirurger og pasienter har det vært mest vanlig å velge teksturerte implantater. MENTOR® Runde og Anatomiske (CPGTM) brystimplantater tilbyr SILTEXTMTexture, en TEKSTUR DU KAN STOLE PÅ, produsert av Mentor og har langsiktig kliniske data.

MENTOR® brystimplantater er FDA-godkjent og CE-godkjent. 
Sikkerheten er testet i kliniske studier som omfatter 190 000+ pasienter. Skulle det oppstå komplikasjoner, er du dekket av markedets mest omfattende garantiordning.

Mentors garantier

  • Gratis og automatisk innmelding
  • Produktet erstattes ved rift/ruptur innenfor produktets levetid
  • Opptil 1000EURO finansiell bistand ved rift/ruptur
  • Produktet erstattes ved kapselkontraktur (BakerIII/IV), dobbelkapsling og serome i senstadie
  • Kontralateralt implantat om kirurgen din ber om det

Vurderer du brystforstørrelse?
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller les mer om brystforstørrelse.