Chat with us, powered by LiveChat

Pasienthistorier – Ansiktsløft

«Endelig er jeg kvitt rynker og slapp hud. Jeg føler meg minst 20 år yngre. Hadde jeg visst hvor smertefritt dette var, hadde jeg sluppet grue meg i forkant. Og resultatet er blitt kjempebra. Takk Halfdan!»

Kvinne 54 år fra Lørenskog

 

Pasienthistorier – Kjønnsleppereduksjon

«Dette har vært et kjempeproblem for meg i mange år. Men det er liksom noe det aldri snakkes om. Gynekologen min var ikke noe hyggelig når jeg spurte, dette var jo sånn normalt. Det hjelper jo ikke så mye når det er et problem. Googlet litt og fant dr. Simensen som har gjort veldig mange slike operasjoner. Jeg syntes han var kjempegrei og forståelsesfull, og inngrepet tok ikke lange tiden. Litt sårt de første dagene, men det grodde veldig fort og ser nå helt naturlig ut. Det har betydd veldig mye for selvfølelsen min, jeg har mistet en stor sperre. Takk til Aviva i Oslo.»

Kvinne 29 år fra Oslo

 

Pasienthistorier – Brystreduksjon

«Jeg har slept på store bryster siden 14 års alder og skjønner ikke hvorfor jeg ventet over 30 år med dette! Brystreduksjon i narkose ved Aviva-klinikken var ikke mye å grue for. Helt uten problemer. Jeg trengte nesten ikke smertestillende etterpå. Var i jobb igjen etter 2 uker. Kjempefornøyd med nye pupper og 1200 gram lettere. C-cup er et nytt liv!»

Kvinne 46 år fra Oslo

 

 

 

Pasienthistorier – Bukplastikk

«Etter 2 fødsler og altfor mange kilo så min mave forferdelig ut. Gikk alltid med håndklerundt livet,aldrii svømmehall med barna, skjulte maven t.o.m. for mannen min.
En venninne anbefalte dr.Simensen, hennes mave var en god reklame. Etter en konsultasjon der jeg fikk all den tid jeg trengte og forklaring på alle spørsmål følte jeg meg trygg på at dette ble riktig og da lot jeg det stå til.
Inngrepet ble gjort i narkose og tok 1.5 time. 700 ml fett og 1200 gram hud, stramming av mavemuskelen og løft av venusberget gjorde virkelig underverker. Jeg følte meg utrolig godt tatt vare på med kontroller og mobil til dr.Simensen med åpen linje til enhver tid. En veldig god opplevelse og et fantastisk resultat. Livet er blitt mye bedre. Anbefales!»

Kvinne 40 år fra Tromsø

 

«Jeg ble operert av Dr. Simensen ved Aviva Helse for 6 måneder siden. Jeg opplevde dem som veldig seriøse og trygge, her var det privat service på sitt beste! Mye informasjon, bilder og ryddige med alt. Maven min har aldri vært så fin! Stor bukplastikk med fjerning av over 1 kilo slaskete hud og fett helt uten problemer. Jeg reiste hjem et par timer etter operasjonen, var jo litt redd. Men dette gikk over all forventning. Tryggheten med en kirurg jeg følte jeg alltid kunne ringe til kunne de offentlige lære noe av !»

Kvinne 38 år fra Oslo