Chat with us, powered by LiveChat

Lasere har gjennom mange år vært gjennom fortløpende teknologisk utvikling som har gjort dem stadig bedre og mer anvendelige.Pigmentation 240x 240

Man kan i dag gjøre en laser-peel som har høy effektivitet samtidig med at man har eliminert gamle dagers betydelige smerte og postoperative «kjøttkake»-utseende.

Skin-resurfacing

«Skin resurfacing» er et generelt begrep som kan brukes om mange typer behandlinger som har som mål å glatte hudens overflate. Kjemisk peeling og forskjellige typer laser og plasma-behandlinger har glatting som mål, evt. samtidig med bedring av overflate som fjerning av pigmentforstyrrelser, finere årer, grove porer m.m.. Vi benytter både lasere og Plasma. Behandlingen påfører huden mikroskader i små «stikk-kanaler» uten å skade  det omgivende vevet. Skadene stimulerer hudens reparasjonsprosess med  remodellerende dannelse av kollagen og glatting av overflaten. Fordi skadene i «stikk-kanalene» er så små fremkommer ingen arr.

Anbefalte behandlinger:

  • Generell overflate behandling av hud (skin resurfacing)
  • Laser peeling
  • Fine linjer og rynker
  • Akne- arr

Etter behandlingen:

Pasienten opplever det behandlete området som lett solbrent  i en times tid og deretter kun lett ubehag. Overflatehuden vil flasse av som etter en solforbrenning,men uten den samme smerten.Ny overflatehud dannes innen 24 timer. Bruken av fuktighetskrem vil maskere omfanger av flassingen. Unngå soleksponering er viktig,  det beste er å benytte en solkrem med minst faktor 40 . Huden vil være rødlig-rosa til bronseaktig   i 5-7 dager. Dette er et normal tegn på tilheling av hud i dybden. Hevelse er som regel svært moderat og forsvinner etter 2-3 dager. Pasienten kan benytte make up eller barbere seg etter 3-5 dager. Generelt vil det være mulig å gjenoppta arbeide etter 3 dager.

Ny overflatehud dannes innen 24 timer. Gammel eller skadet hud avstøtes slik at  det er relativt kraftig flassing.  I begynnelesen vil huden ha en svakt bronseaktig tone Avhengig av den totale behandlingen vil det  ta 3 – 14 dager før farven er normal igjen.

Pixel-laseren

Pixel-laseren er en fraksjonert ablaserende laser  som kombinerer det beste av 2 verdener: Den ablaserer = løser av overflatehud på en effektiv måte. Fraksjonert vil si at den ikke brenner av hele hudoverflaten  = sårflate, men i stedet brenner masse små hull med intakt hud imellom. Dette gir ikke sårflate og tilhelingen er mye raskere. Komforten/graden av ubehag  tilsvarer det som ellers gjelder for ikke-ablaserende maskiner.

Maskinen har et større anvendelsesområde enn  andre fraksjonerte lasere:  Man kan behandle ansikt, hals, bryst ,armer, hender. Den stimulerer til kollagendannelse i underhuden og er designet for  behandling av alders – og solskadet hud.