Chat with us, powered by LiveChat

Hei jeg lurer egentlig på litt av hvert i forlhold til fettsugning.

Sliter veldig med kraftige overarmer i forhold til resten av kroppen og har vurdert og få fettsugd dette, sammen med også mage.

Er veldig redd for at resultatet skal ende opp med og bli mislykket, enten ved at man får klumper under huden, at huden skal bli slapp ov dvask der man har fettsugd, eller at dt vil se veldig unaturlig ut.

Hva er sannsynligheten for at noe av dette kan skje under eller etter en fettsugning??Hvis det i tilfelle skulle skje hva gjør man evnt da??

Hva med fettsugning i utlandet?? har hørt mye om en klinikk som heter fertilitas i Talinn, har du noen formeninger i forhold til dette??

Har veldig lyst til å få bukt med dette problemet som er med på og ødelegge min selvtilitt, er bare fryktelig redd for at resultatet skal ende opp med og bli verre en det var.
Det er tross alt kroppen min som jeg er nødt til og leve md til jeg blir gammel og dør.

Tusen takk for evnt svar:)

m&m

Svar:
Hei.

Både mave og overarmer kan fettsuges. Som du antyder kan hudens elastisitet være en begrensning ,men dette vil gjelde fortrinnsvis etter stor slanking (armer og mave) eller svangerskap med mye strekkmerker og løshud (mave)

Ujevnheter kan oppstå  ved fettsuging,men dette er kirurgens ansvar. Det er viktig å velge en kirurg med mye erfaring.Det er sikkert flinke kirurger i Tallin, men problemet er primært at du som regel ikke har noen forhåndskunnskap om den aktuelle kirurgen og hva du kan bli utsatt for. Dette kan bli et lotteri. Kirurgiske og anestesimessige  komplikasjoner skal man ha respekt for. Dette er ingen vanlig handletur!

Veien tilbake for evt. reklamasjon ved dårlig resultat kan bli lang og usikker! Da kan billigere fort bli vesentlig dyrere foruten mer eller mindre farlige og løselige/uløselige problemer.

Dr. Halfdan Vier Simensen, spesialist i plastikkirurgi & generell kirurgi.