Chat with us, powered by LiveChat

Du har kanskje sett  reklamen der en yngre mann i sine beste alder har tatovert ”young free and singel” tvers over brystkassen, for så å vises som 70 åring med samme tatovering…Tidene skifter, og behovene tilsvarende.

En av fire angrer på  tatovering, og gutta angrer oftest. I aldersgruppenn under 30 år har 1 av 4 tatovering. I aldersgruppen over 30 år 1 av 10. Det er ikke så vanskelig å se  ungdomsmønsteret. Moter, smak og livssituasjoner er alltid skiftende. Den spontane tatoveringen på sydentur  appelerer ofte ikke noen år senere. Godt er det da å vite at mye kan gjøres.

Det er mange former for tatovering, både mht. farge, alder og hvor dypt fargen ligger i huden. Fjerning av pigmentet krever ekspertise om farger  og  typer av lasere og innstillinger for å oppnå resultatet. Det finnes mange typer lasere, det karakteristiske er at  disse har forskjellige egenskaper gjennom sine forskjellige bølgelengder.  Energien i den riktige bølgelengden er høy og absorberes selektivt i fargepigmentet slik at dette ”skytes” i stykker. Omgivelsene skades minimalt fordi disse har andre farger. I neste omgang absorberer og skiller kroppen ut restene av pigmentene. Opplevelsen av behandlingen beskrives ofte som smerten når en spent strikk slippes  mot huden. De fleste opplever det som  moderat , langt mindre enn da de fikk sin tatovering. Smerte kan evt. dempes med bedøvelseskrem.

Mer om tatoveringsfjerning og behandling