Chat with us, powered by LiveChat

Ønsker du silikonpupper får du konsultasjonstime hos en av våre kirurger. Han vil forklare deg hvordan inngrepet gjøres, og størrelsen på silikoninnlegget han mener vil passe deg best. Vi tilbyr moderne silikoninnlegg, også kalt proteser og implantater. Dagens silikoninnlegg er hundre prosent forsvarlig å bruke, og har vært gjennom flere kvalitetskontroller før de tas i bruk.

Brystforstørrelse med silikoninnlegg er en av de vanligste inngrepene vi gjør innen plastisk kirurgi for kvinner, og vi har mange års erfaring å vise til.

Livstidsgaranti

Med våre silikoninnlegg får du silikonpupper med livstidsgaranti. De aller fleste klinikker benytter seg av samme leverandører og produsenter, men hvilket silikoninnlegg den enkelte bruker baserer seg på kirurgens erfaring og preferanser. Du får silikoninnlegg som er glatte eller ruglete på overflaten, og runde eller dråpeformet. Hva som passer for deg avhenger av hvor mye fett du har til å dekke innlegget, størrelsen på dine bryst og hvilket resultat du ser for deg.

Se resultatet med 3D

Under konsultasjonen gjennomfører vi 3D-simulering slik at du får et animert før og etter-bilde. Bildene vil vise forskjeller mellom ulike innlegg og størrelser, og gi deg et innblikk i hvordan dine silikonpupper vil se ut før den faktiske operasjonen. Dette er en trygghet for deg.

Les mer om silikonpupper.

Våre priser finner du her.