Chat with us, powered by LiveChat

Hei=)

jeg er ei 20 år gammel jente som har mye problemer med kjønnsleppene… Jeg hater bikini sesongen, problemer å nyte sex, tenker kun på hva partneren synes om leppene. Synes det er så flaut, det er ubehagelig når de blir dradd med inn. Har nesten holdt på å klippe de av selv.. jeg klarer bare ikke føle meg konfortabel med dem. har jeg god grunn nok for å få dem redusert, eller må jeg bare leve med dette?

Hvis jeg skal gjøre opperasjonen, hvordan bedøvelse får man, er det lokalbedøvelse sånn at man sover? eller er det sprøyte?

håper på svar=)
jenta 20 vest agder

Svar:

Hei.

Dette er det absolutt mulighet for å få litt profesjonell hjelp med. Å klippe dem av selv blir nok i friskeste laget …

Du kan velge mellom narkose eller lokalbedøvelse med litt beroligende ved siden av.Hva du velger er bestemt av hva du selv føler er nødvendig,de fleste greier seg med lokalbedøvelse som i praksis medfører et stikk på hver side,litt spreng og varighet ca. 1 min.på hver side. Operasjonen merker du da ikke noe til.Narkose vil gjøre operasjon noe dyrere,hhv 15.000,- i forhold til 12.500,-

Det er ikke så mange som gjør disse inngrepene og prisene er til dels betydelig høyere. Jeg har mye erfaring med dette ved Aviva Helse.

Dr. Halfdan Vier Simensen, spesialist i plastikkirurgi & generell kirurgi.

Send inn ditt spørsmål: