Chat with us, powered by LiveChat

Om oss

Aviva Helse AS ligger på Vindern i Oslo og ble startet opp i mars 2008. I juni 2009 ble vi godkjent som privatsykehus av Helse- og omsorgsdepartementet og i 2014 flyttet vi til nye og moderne lokaler på Vinderen i Oslo. Aviva Helse er godkjent som sykehus av Helse-og omsorgsdepartementet. Dette betyr ikke at vi er et stort sykehus i vanlig forstand, men  vi er en større klinikk som oppfyller alle krav til standard og sikkerhet både mht. lokaler og utstyr og kan overnatte pasienter etter behov.

De færreste pasienter er klar over at mange av dagens klinikker driver sin virksomhet i lokaler som aldri har vært laget eller er blitt godkjent for kirurgi. Mattilsynet i Norge er faktisk mye strengere i sitt tilsyn av  restauranter og kjøkkener enn Helsetilsynet er av kirurgiske klinikker! Vi er stolte av vår høye standard på alle nivåer, den er der for å komme deg til gode.

Et av Norges ledende spesialistklinikker
Vi er en av Norges ledende spesialistklinikker innenfor fagområdene kosmetisk plastikkirurgi. Vi var tidlig ute med å etablere privat mikrokirurgisk brystrekonstruksjon og har størst erfaring på dette i Norge. Vi utfører i dag inngrep også innen øre-nese-hals som tidligere ikke har blitt gjort privat. Vi er innovative med svært høye kvalitetskrav og ønsker ikke å ta del i offentlig masseproduksjon  uten personlig service og nærhet til pasienten.

Privat helse er de siste årene i betydelig grad blitt kjøpt opp av investorer og vi synes ikke at din operasjon skal bli del av et børsnotert konsern. Kosmetisk kirurgi er et fag som krever betydelig kompetanse og ansvar knyttet til fagpersonen. Dette er ikke virksomhet egnet for industriell utvikling. Intet sted i verden har dette fungert.  Vi tror alle ledd i  slik behandling  bør være knyttet til frittsående og selvstendige dedikerte personer. Våre medarbeidere er nøye utvalgt med bakgrunn i sin kompetanse og høye krav til kvalitet.

Som pasient/ kunde eller henvisende instans kan du være trygg på klinikkens kvalitet og servicemessige standard. Vår overlege og spesialist i generell og plastisk kirurgi Dr.  Halfdan Vier Simensen i spissen, har i løpet av 30 år  til sammen utført mer enn 12 000 operasjoner og er dermed blant de mest erfarne innen sine fagfelt i Norge. Han startet i sin tid Axess Sykehus og Spesialistklinikk som i dag er en del av Aleriskonsernet  der han var konsernansvarlig plastikkirurg, en erfaring.

Moderne og godkjente lokaler
Våre lokaler med  moderne operasjonsstuer fyller alle tekniske krav etter Tek10. Det har med din sikkerhet å gjøre. Rutiner og utstyr oppfyller ISO sertifiseringskravene. Vi har  kort ventetid og alle opererte pasienter har døgnet- rundt tilgjengelighet til sin operatør. Vi legger vekt på at vi er en full tids klinikk som faktisk er åpen når publikum trenger oss, ikke omvendt.

Våre priser tåler for øvrig sammenligning. I dag har de fleste klinikker liggende sine priser på nett. Vær klar over at «Priser fra kr….» sjelden er den kostnad du ender med. Så får man sammenligne så mye man orker og huske at aller billigst som regel ikke er like bra som dyrest, men at dyrest heller ikke er ensbetydende med best.  Vi er opptatt av åpenhet og transparens.

Aviva har også ledende ekspertise innen alt av laserbehandlinger, Ulthera, Plasma, IPL, spotpeeling, hårfjerning , tatoveringsfjerning m.m.

I vårt bygg  har vi  et tett samarbeide med Cocoon, en svært seriøs aktør innen alt av hudpleie. Tracey Simpson er kjent som en svært dyktig kosmetisk tatovør  som driver en større virksomhet i London (Natural Enhancement). Hun  besøker oss med jevne mellomrom og har alltid fulle lister.

Maria Furst er en annen av være medarbeidere. En høyt skolert og svært erfaren yogainstruktør . Vi har en holistisk filosofi og opptatt av din velvære fra topp til tå.

Og skulle muskel og skjelett krangle har vi til og med en dyktig kvinnelig kiropraktor å by på.

 

Hos oss kan du være trygg på å få gode råd og at vi sammen med pasienten/ kunden finner frem til et skreddersydd opplegg for å nå dine mål om økt velvære.

Vi i Aviva helse legger stor vekt på kvalitet, nærhet til pasient og kort ventetid. Vi tilbyr behandlinger både på dag- og kveldstid. Med vår sykehusbevilgning utføres også inngrep som krever innleggelse med overnatting.

Velkommen til Aviva Helse!